IDEEI DE UN MINUT personale si imprumutate

12 septembrie 2009

FOTOGRAFIE IN VITRINA


Oricine a iubit cu adevarat o persoana, stie ca acea persoana nu poate fi uitata, indiferent daca intervine alta persoana sau un motiv. Cu atat mai mult daca aceasta realitate a avut loc intre soți. .
Iți facusei atatea planuri. Era genul de persoana in prezenta careia nu te puteai plictisi. Mereu inventiva, mereu pusa pe sotii, gata intotdeauna sa sara in ajutor celor care aveau nevoie, te facea sa te simti o persoana speciala in fiecare moment. .
Caracterizarea ei , nici nu sti ce sa spui ca nu cumva sa uiti vreun detaliu. In preajma ei nu puteai sa nu iubesti si sa te simti in al noulea cer. .

Era tipul de femeie modesta nu cu figuri si fite cu toate ca era extrem de frumoasa pentru ea nu frumusetea conta . Dar sa revenim la realitate cam asa gandeai despre ea cand ai cunoscut-o si cat timp ai fost cu ea, dar acum ce parere ai despre ea: asa e ca nu mai e la fel orice ar spune alti, ca omul nu se schimba asa de usor. Corect! Atunci asa a fost de la inceput numai ca tu nu ai vazut orbit fiind de iubire. .
Acum dincolo de toate acestea ai ramas cu o fotografie ramasa din greseala la tine dar ce sa faci cu ea, oricum stiu ca daca acum s-ar intoarce la tine ar fi in zadar nu cred ca ai mai dori sa fi cu ea dupa tot ce a facut. Stai linistit nu vei nici primul si nici ultimul am fost si eu ca tine si cred ca voi mai fi, viata e imprevizibila si nu uita: ,,femeia este ca un bibelou daca nu umbli usor risti sa se sparga” … …






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CHAT BY KRYS BLOG'S

Persoane interesate