IDEEI DE UN MINUT personale si imprumutate

11 septembrie 2009

11 SEPTEMBRIE O ZI DE COSMAR

Atentatele de la 11 septembrie



Au fost o serie de atacuri sinucigaşe coordonate de Al-Qaeda împotriva Statelor Unite care au avut loc la 11 septembrie 2001. În dimineaţa acelei zile, 19 teroristi Al-Qaeda au deturnat patru avioane comerciale de pasageri. Teroriştii au preluat controlul avioanelor, prăbuşind două dintre ele în Turnurile Gemene ale World Trade Center din New York, omorând toate persoanele de la bord şi mulţi alţi oameni care lucrau în clădiri. Ambele clădiri s-au prăbuşit în decurs de două ore, distrugând şi avariind şi alte clădiri din jur. Teroriştii au prăbuşit un al treilea avion înclădirea Pentagon din Arlington, Virginia, lângă Washington, D.C. Al patrulea avion s-a prăbuşit pe o câmpie de lângă Shanksville în zona rurală a statului Pennsylvania, după ce unii dintre pasageri şi membrii echipajului au încercat să recâştige controlul avionului, pe care teroriştii îl îndreptaseră spre Washington, D.C. Nu au existat supravieţuitori ai zborurilor.

În total, în urma atacurilor au murit 2.993 de oameni, inclusiv teroriştii. Majoritatea covârşitoare ale celor morţi erau civili, inclusiv cetăţeni din 90 de ţări. În plus, moartea de cancer pulmonar a cel puţin a unei persoane a fost considerată de un medic legist a fi cauzată de expunerea la praful ridicat în urma prăbuşirii World Trade Center. Statele Unite au răspuns la aceste atacuri lansând un ,,Razboi impotriva terorismului”, invadând Afganistanul pentru a înlătura de la putere regimul dictatorial al Talibanilor, care adăpostea terorişti al-Qaeda, şi adoptând legea USA PATRIOT Act. Multe alte ţări şi-au întărit şi ele legislaţia antiteroristă şi au extins puterile forţelor de aplicare a legii. Unele burse americane de acţiuni au rămas închise în toată săptămâna atacurilor, şi au anunţat pierderi enorme după redeschidere, mai ales în industriile

transporturilor aeriene şi de asigurări. Distrugerea spaţiilor de birouri în valoare de miliarde de dolari a cauzat pagube serioase economiei districtului Lower Manhattan.

Avariile Pentagonului au fost reparate în decurs de un an, iar Monumentul Pentagonului a fost construit în acel loc. Procesul de reconstrucţie a început la World Trade Center. În 2006, s-a ridicat un nou turn de birouri în locul clădirii 7. Clădirea 1 World Trade Center este în construcţie şi, cu o înălţime 541 m la terminarea sa în anul 2011, va deveni una dintre cele mai înalte clădiri din America de Nord. Iniţial, se dorea să se mai construiască încă trei turnuri între 2007 şi 2012 în zonă.


Pe 11 septembrie 2001 o mare nenorocire a lovit exact in mijlocul inimii Statelor Unite ale Americii. Poate ca cineva sa fi prevazut aceasta mare nenorocire?

Nostradamus si-a grupat catrenele in "centurii", dupa cum le-a numit el, dar acest lucru n-avea nici o legatura cu perioadele de 100 de ani. Fiecare centurie cuprindea 100 de catrene. In fine, asta nu prea are vreo importanta, tot ceea ce vreau sa zic este ca am studiat mai multe catrene ale lui Nostradamus. Din cateva catrene am luat cateva versuri care se refereau ori la "Cel de al treilea razboi mondial" sau la "Multe nenorociri asupra Marelui Oras".

Al treilea razboi mondial

Iata un exemplu al modului in care Nostradamus obisnuia sa ascunda ceea ce avea de spus in spatele unor cuvinte


"Cand armele si documentele vor fi inchise intr-un peste,
Un barbat va iesi din el
Care va porni razboi.Flota sa va veni
De departe, de pe cealalta parte a marii, (...)"

Acest prim vers poate fi interpretat ca semnificand faptul ca razboiul va incepe in acest secol, dat fiind faptul ca versul are un sens derivat: cand Marte si Mercur vor fi in conjunctie cu Pestii, barbatul isi va face aparitia.Ni se arata ca evenimentul a avut loc acest secol.

O alta privire asupra celui de-al treilea razboi mondial

Orientul va venii...
"Va traversa cerul,apa si zapada
Si va lovi lumea intreaga (...)"

Acest catren inspaimantator are legatura cu cel precedent.Orientul i-ar putea insemna chiar pe cei de pe fostul Imperiu Persan.


New York

Se admite faptul ca atunci cand Nostradamus mentiona un loc numit Noul Oras, el vorbeste despre New York.In timpul sau toate celelalte mari orase fusesera deja construite.

"Va zgudui imprejurimile Noului Oras
Doua stanci se vor razboi pentru multa vreme
Apoi Arethusa va inrosi un nou fluviu."

Comentatorii spun ca numele Arethusa folosit de ,,profet" il desemneaza pe zeul razboiului Ares sau chiar Statele Unite ale Americii.Noul fluviu despre care ne vorbeste ar putea insemna pur si simplu un fluviu de sange.

Toate versurile puse la un loc:

"Cand arme si documente vor fi inchise intr-un peste
Un barbat va iesi din el
Care va porni razboi.Flota sa va veni
De departe, de pe cealalta coasta a marii
(Orientul va veni)
Va traversa cerul,apa si zapada
Si va lovi lumea intreaga


Astazi 11 septembrie 2009 se implinesc 8 ani de la marele atentat terorist asupra Americi, Asupra World Trade Center si Pentagon. Ziua de doliu national in Statele Unite ale Americi si cred ca si in lumea intreaga se aminteste azi despre cei morti fara nici o vina in alec cuplit atentat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CHAT BY KRYS BLOG'S

Persoane interesate