IDEEI DE UN MINUT personale si imprumutate

4 martie 2009

Ziua Femeii

8 martie cea mai frumoasa zi


Femeile in luna lui Marte, sunt adevarate suverane.Martie este luna care ridica femeia la rang de regina, ea devenind in casa cea mai rasfatata persoana. Dupa un 1 Martie plin de zambete si martisoare, vine si ziua dedicata in exclusivitate sexului feminin. In aceasta zi femeile, fie ele mame sau nu, sunt sarbatoarite de soti, copii, prieteni sau rude. Florile si cadourile tipic feminine sunt la mare cautare in magazine.

8 Martie este ziua in care se imbina armonios cele patru elemente caracteristice femeilor: sensibilitatea, frumusetea, cochetaria si finetea. Exista o vorba care spune ca in spatele fiecarui barbat care a reusit in cariera, se afla o femeie puternica. Ei bine, cred eu, ca aceasta zi este facuta tocmai pentru ca barbatul din viata noastra sa ne arate cat de mult ne pretuieste, cat de mult apreciaza el toate eforturile pe care noi femeile le depunem in cursul anului pentru armonia vietii de familie.

Daca ar fi sa caracterizez in cateva cuvinte Ziua de 8 Martie, as zice ca si in titlu ca o floare, un zambet si putina culoare in decorul cotidian ar fi suficiente pentru o astfel de zi.

Asadar, dragi barbati, zambiti femeii de langa dumneavoastra, daruiti-i o floare si cu siguranta culoarea va fi data de primavara care renaste in fiecare an in noi. Si nu pot sa inchei fara a va reaminti de Mihail Kogalniceanu care spune ca “Femeia iubita este totdeuna un inger”.
Va doresc, doamnelor si domnisoarelor, sa aveti parte de o primavara si o Zi a Femeii plina de iubire.Sa nu uitam ca iubirea este cea care ne innobileaza si deopotriva ne face viata mai frumoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CHAT BY KRYS BLOG'S

Persoane interesate